Начало / Новини / Обществени науки / Стипендия за докторат по мениджмънт
Новини
16.5.2011
Стипендия за докторат по мениджмънт

Краен срок за кандидатстване: 15 юни 2011 г.

Училището за съвременни изследвания в Пиза (Sant’Anna School for Advanced Studies) отпуска четири стипендии за докторат по мениджмънт за академичната 2011-2012 година. Кандидатите не трябва да са над 35 години.

Обучението продължава 3 години. Програмата е фокусирана върху управлението на иновациите, устойчивото развитие и услугите в частния и публичния сектор, както и международната конкурентоспособност на фирмите.

Всяка стипендия е в размер на 14 500 евро на година. В допълнение докторантите ще получат карта за безплатна храна в университетския стол и други намаления в кампуса. Програмата е насочена към настоящи или завършващи магистри (Master of Science, Master of Arts) на възраст до 35 години.

Те трябва да попълнят формуляр за кандидатстване и да приложат следните документи: копия от документ за самоличност, автобиография, академична справка, резюме на магистърската им теза на английски, свои публикации, изследователски проект за докторантурата и поне две академични препоръки.

За повече информация натиснете – тук .

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria