Начало / Новини / Обществени науки / “Въображението днес”
Новини
9.7.2012
“Въображението днес”

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим за участие във втората от серията международни интердисциплинарни конференции, посветени на културна история на съвременността на тема “Въображението днес” (Априлци, 7-9 декември 2012 г.), организирана от Културния център на Софийския университет. Официалните езици на конференцията са български и английски.

Конференцията е насочена към широкото интердисциплинарно поле както на социолози, философи, културолози, историци и други експерти в областта на хуманитарните и социалните науки, така и към творците и специалистите по изкуства, литература и нови медии. Паралелно с нея ще се проведе и докторантски семинар, където ще бъдат представени и обсъждани свободни теми и проблеми от дисертациите на участниците докторанти.

Екипът на Културен център СУ

CfP-IMAGINATION TODAY-bg-final.pdf
CfP-IMAGINATION TODAY-eng (1).pdf

http://culturecenter-su.org/

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria