Начало / Новини / Обществени науки / Исторически конкурс "По следите на поляците в България"
Новини
26.3.2014
Исторически конкурс "По следите на поляците в България"

Регистрация – до 30.04.2014 г.
Приемане на конкурсните работи – до 15.07.2014 г.

Полското културно-просветно дружество „Владислав Варненчик” в България обявява конкурс за най-добра разработка в областта на историята и историческите изследвания за студенти и докторанти от всички висши учебни заведения под почетния патронаж на Посланика на Република Полша в България Лешек Хенсел.

Темата на конкурса е „По следите на поляците в България” и е една от редицата прояви по случай честванията на 30-я юбилей на Полското културно-просветно дружество „Владислав Варненчик”.

Конкурсът е съфинансиран от фонда за полските общности в чужбина (Полония) на Министерството на външните работи на Република Полша.

Условията на конкурса можете да видите тук.

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria