Warning: reset() expects parameter 1 to be array, null given in /home/casbgwwl/public_html/phdgate.net/include/functions.php on line 6 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/casbgwwl/public_html/phdgate.net/include/functions.php on line 7 Warning: reset() expects parameter 1 to be array, null given in /home/casbgwwl/public_html/phdgate.net/include/functions.php on line 12 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/casbgwwl/public_html/phdgate.net/include/functions.php on line 13 Новини
 
Начало / Новини / Анкета: "Научна мобилност - възприятия, мотивация и опит"
Новини
6.3.2017
Анкета: "Научна мобилност - възприятия, мотивация и опит"

Уважаеми Колеги,

Европейската комисия е посветила усилията си на каузата да доведе представителите на бизнеса и на академичния сектор по-близо едни до други като по този начин допринесе за създаването на Съюза за иновации и съответно за запазването на силата и жизнеността на европейската икономика.

Мрежата EURAXESS е финансирана от Европейската комисия, като една от нейните цели е да разработи практически решения, посредством които да бъдат запълнени празнините между бизнеса и академичния сектор.

С цел да осигурим възможности за постигането на решения, които отговарят на потребностите на работодателите, бихме искали да Ви зададем няколко въпроса за Вашите възприятия, мотивация и опит, свързани с мобилността на учените между академичния и неакадемичния сектори.

Вашата обратна връзка е много важна за подпомагането на бъдещото развитие на дейностите на EURAXESS в областта на взаимодействието между бизнеса и академичния сектор. Затова най-учтиво Ви каним да попълните въпросника до 17 март 2017 г. Също така се чувствайте свободни да препратите адресите, посочени по-долу, на Ваши колеги или други контактни лица, работещи било в или извън академичния сектор, до които проучванията биха могли да се отнасят.

Проучването за изследователите, които в момента работят в академичния сектор, е достъпно на следния адрес.

Проучването за изследователите, които в момента работят извън академичния сектор е достъпно на следния адрес.

Попълването на въпросниците и за двете проучвания отнема около 10 минути.

EURAXESS е европейска мрежа, създадена от Европейската комисия в академичните среди, чиято цел е да подкрепя мобилността на международния изследователски талант към и във Европа, както и неговата мобилност в различните сектор (междусекторна мобилност).

Повече информация за мрежата EURAXESS можете да откриете на адрес: www.euraxess.ec.europa.eu.

В случай, че имате каквито и да е въпроси по отношение на мрежата EURAXESS или на въпросника, чувствайте се поканени да се обърнете към мен.

С най-добри пожелания,
Фани Колева, асистент по проекта

21 февруари 2018
Тази анкета на Фондация Карол Знание ще ни помогне да организираме подходящи обучения и да създадем нови възможности за амбициозни млади български учени, които искат да видят реализирани своите научни проекти. Ще Ви отнеме около 10 минути.

7 февруари 2018
Най-новата организация започва работа 25 години след старта на първата компания в групата на Карол.

8 декември 2017
Форум СОФИЙСКИ ДИАЛОЗИ 22ро издание, 11-12 декември, 2017 г.

4 декември 2017
Стипендията е в размер на 1250 евро, които са необлагаеми. Тя се отпуска минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

23 октомври 2017
Годишна стипендия в размер на 8000 лв. ще предостави отново финансова група Карол.
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria