Начало / Новини / Обществени науки / Лятно училище по общностно развитие - България 2006
Новини
30.6.2006
Лятно училище по общностно развитие - България 2006

ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО ОБЩНОСТНО РАЗВИТИЕ - БЪЛГАРИЯ 2006

Фондация "Работилница за граждански инициативи" има удоволствието да Ви покани да вземете участие в Лятно училище по общностно развитие – България 2006!

Лятното училище – първо по рода си в страната, се реализира в рамките на международен проект „Диалог за общностно развитие – теория и практика в Централна и Източна Европа”, който се осъществява в партньорство с три неправителствени организации (Румънска асоциация за общностно развитие, Партньори за демократична промяна, Словакия, и Алавида, Великобритания) с финансовата подкрепа на Европейската комисия.

Проектът има за цел да повиши знанията и уменията на хора, които работят или имат интерес да работят в областта на социалното развитие.

Лятното училище по общностно развитие ще приеме 40 практици от България и Румъния, които в рамките на осем учебни дни ще могат да споделят опит, нови идеи, и разбира се, много усмивки и добро настроение. Участниците в Лятното училище ще бъдат избрани от Групата на съветници към проекта след кандидатстване по документи и индивидуални срещи. Основните критерии за оценяване на кандидатурите са: интерес за работа в областта на общностното развитие, степен на мотивация за повишаване на практически знания и умения, степен на владеене на английски език. Одобрените за участие в Лятното училище кандидати се ангажират с пълно присъствие в осемте учебни дни.

За обучители в Лятното училище са поканени представители на български и чужди неправителствени организации и институции с утвърдено име в обучението за възрастни и с многогодишен опит в областта на общностното развитие.

Лятното училище ще се проведе от 09 септември 2006 до 17 септември 2006.

Пълния текст на поканата за участие и необходимите документи за кандидатстване можете да намерите ТУК.

Желаем успех на всички, които биха искали да вземат участие в Лятното училище по общностно развитие!

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria