Начало / Новини / Обществени науки / Изследователски стипендии
Новини
15.5.2007
Изследователски стипендии
Център за академична изследвания София

обявява конкурс за стипендии в областта на правните изследвания в рамките на международния проект на тема:

"Shaken Order: Authority and Social Trust in Post-Communist Societies (Case Studies in Law, Higher Education and Science)"

Краен срок: 30 август.

Конкурсът е отворен за докторанти и постдокторанти от България, Чешката република, Полша, Румъния, Словакия и Словения, работещи в областта на правните изследвания или науката и образованието.

Подробна информация за Център за академични изследвания, проекта "Shaken Order" и условията за кандидатстване можете да намерите тук. Моля, изпратете кандидатурата си по електронна поща не по-късно от 30 август 2007.
31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria