Начало / Новини / Обществени науки / “Книгоиздаване и медии”
Новини
5.11.2007
“Книгоиздаване и медии”

Уважаеми колеги,

Катедра “Печат и книгоиздаване” към Факултета по журналистика и масова комуникация организира Национален научен семинар на тема:

КНИГОИЗДАВАНЕ И МЕДИИ

посветен на 10-годишнината от създаването на специалността “Книгоиздаване”.

Семинарът ще се проведе на 23 ноември (петък) от 10 часа в зала 29 на ФЖМК – ул. “Московска” № 49. Целта на този форум е да се продължи подетата на първия семинар “Бизнес среда на книгата” дискусия по научно-практическите проблеми на книгоиздаването с участието на широк кръг университетски преподаватели, изследователи, издатели, представители на браншови сдружения и неправителствени организации, държавни служители.

Този път дискусията ни ще се фокусира върху: взаимната обвързаност между издателския бизнес, глобалната и локалната медийната среда; синергията в корпоративния медиен бизнес; българския медиен образ на книгата и книгоиздаването; издателските маркетингово-рекламни и PR стратегии за медийно представителство. Ще бъде подготвен и издаден сборник, съдържащ докладите и изказванията.

Заявки за участие в семинара “Книгоиздаване и медии” се приемат до 19 ноември 2007 г. Моля докладите и експозетата да бъдат ограничени в рамите на 10 минути, а текстът за публикуване в сборника – до 10 страници.

Адрес и телефони за подаване на заявките, както и за връзка и информация:
ФЖМК – 1000 София,
ул. “Московска” № 49,
кабинети 69 и 76, тел: 9308-461- доц. д-р Алберт Бенбасат; 9308- 484 – Гриша Атанасов.
E-mail: ;

ЗАМ.-ДЕКАН:
(Доц. д-р Веселина Вълканова)

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria