Начало / Новини / Обществени науки / Списание "Правен свят" отвътре
Новини
6.4.2009
Списание "Правен свят" отвътре

ПОКАНА за участие в

Публична лекция на тема „Списание „Правен свят” отвътре”

Уважаеми колеги и приятели,

Студентски Правен Клуб "Fiducia est audacia"към Нов български университет и Клуб на журналиста и ПРа - Нов български университет имат удоволствието да Ви поканят на лекция на тема – „Списание „Правен свят” отвътре”, която ще се проведе пред зала АУЛА в Малката АУЛА на Нов български университет , кв. Овча Купел 1 ул. “Монтевидео”№ 21 на 07 Април 2009 г. / Вторник/ от 14.40 часа.

Лекцията ще води главният редактор на списанието Гергина Банкова. Тя и нейният екип ще ни запознаят по-подробно с работата около списанието, чийто читатели са посланици, министри, народни представители, съдии, адвокати, прокурори, следователи, мениджъри, изпълнителни директори на международни корпорации, юристи, икономисти, студенти – интелигентните хора.

На страниците на "Правен свят" може да намерите задълбочени журналистически разследвания, информация за новости в законодателството и проблеми в прилагането на нормативната база, представяне на утвърдени и млади юристи, специализирани правни текстове, както и мода, технологии, спорт и други.

С уважение,
Андрей Велчев, председател на Клуб на журналиста и ПРа - Нов български университет

Адрес: Нов български университет, стая 210 Б (Студентски съвет НБУ), 1 Корпус, София 1618, ул. Монтевидео № 21
Телефон: 02 / 8110 210
Електронна поща: ;

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria