Начало / Новини / Обществени науки / "Култура и идентичност: как те влияят на управлението"
Новини
11.3.2010
"Култура и идентичност: как те влияят на управлението"

С публична лекция на тема:
„Култура и идентичност: как те влияят на управлението”

на водещия антрополог на исляма и Близкия изток проф. д-р Дейл Ф. Айкелман (Dartmouth College, USA; Wissenschaftskolleg zu Berlin)

Проф. Айкелман
Центърът за изследване на религиите в Софийския университет „Св. Климент Охридски” представя официално своя нов проект „Религия и публичност: интердисциплинарни подходи” с ръководител доц. д-р Симеон Евстатиев от Катедра „Арабистика и семитология”, осъществяван с финансовата подкрепа на Националния фонд „Научни изследвания”.

Лекцията открива началния международен уъркшоп по проекта и ще се проведе на 11 март 2010 г., четвъртък, от 18:00 до 19:30 ч. в СУ „Св. Климент Охридски”, бул. „Цар Освободител”, №15, Зала №1, Южно крило на Ректората.

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria