Начало / Новини / Обществени науки / Конкурс за млади изследователи
Новини
19.5.2010
Конкурс за млади изследователи

Краен срок кандидатстване: 24 май 2010 г.

Конкурсът е в сферата на културните политики. Кандидатите трябва да са изследователи на възраст не повече от 35 години и да имат завършена магистърска степен по някоя от следните специалности: социални науки, изкуство и хуманитарни науки или публична политика.

Необходимите документи за кандидатстване включват: регистрационен формуляр на английски език, автобиография, изследователска статия по темата на проекта, предложение и план за изследователски проект на английски, френски, немски или испански език, академична препоръка.

Специална комисия ще избере един проект, който ще бъде удостоен с наградата за изследвания в областта на културната политика на стойност 10 хил. евро. Победителят ще бъде поканен на церемонията по награждаването, която ще се състои в Брюксел на 6 октомври 2010 г.

За повече информация тук !

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

31 декември 2020
Посолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria