Начало / Новини / Международна конференция по биоматематика
Новини
15.6.2011
Международна конференция по биоматематика

На 15.06.2011 г. (сряда) от 9 ч. в Големия салон на БАН се открива Международна конференция по биоматематика в памет на акад. Румен Цанев. Организатори: Институт по  математика и информатика и други институти на БАН, ФМИ на СУ и др.

Конференцията ще се проведе на 15-ти и 16-ти юни в Големия салон на БАН, а на 17-ти и 18-ти юни в Институт по математика и информатика  на БАН. Към конференцията се организира Школа за млади учени, която ще се проведе на 19-ти юни във Факултета по математика и информатика на СУ "Кл. Охридски".

Повече подробности за събитието може да видите ТУК

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката

9 юли 2020
за престой на високо научно ниво в рамките на един месец, на докторанти, на млади научни работници и на утвърдени преподаватели и изследователи.
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria