Начало / Новини / „Младежта на България, европейската ни идентичност и иновативни постижения”
Новини
16.9.2011
„Младежта на България, европейската ни идентичност и иновативни постижения”

На 14 октомври 2011 г. в Големия салон на БАН от 10.00 часа ще се проведе Национална конференция „Младежта на България, европейската ни идентичност и иновативни постижения”, организирана от Младежкото иновационно и информационно общество АБ.

Основната цел на конференцията е да се даде възможност на млади учени, изследователи, инженери, докторанти, студенти и ученици да споделят опита си и да дискутират резултатите от своите теоретични и експериментални изследвания в областите: Образование, наука, иновации; Иновации и икономика; Информационно общество; Иновации и сигурност; Европейска интеграция.

Желаещите да изнесат научни доклади на теми, по които работят и имат конкретни резултати и постижения да изпратят текста на докладите на е-mail: .

За повече информация и контакти се обръщайте на тел. 0889 233 586, както и на е-mail: .

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката

9 юли 2020
за престой на високо научно ниво в рамките на един месец, на докторанти, на млади научни работници и на утвърдени преподаватели и изследователи.
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria