Начало / Новини / “Визуалната антропология”
Новини
21.10.2013
“Визуалната антропология”

Уважаеми колеги,

От името на Културния център на Софийския университет имам удоволствието да Ви поканя за участие в третото издание на традиционната международна интердисциплинарна конференция, посветена на културна история на съвременността на тема “Визуалната антропология” (Априлци, 7-9 декември 2013 г.).

Конференцията е насочена към широкото интердисциплинарно поле както на социолози, философи, културолози, историци и други експерти в областта на хуманитарните и социалните науки, така и към творците и специалистите по изкуства, литература и нови медии. Паралелно с нея ще се проведе и докторантски семинар, където ще бъдат представени и обсъждани свободни теми и проблеми от дисертациите на участниците докторанти от СУ.

Като прикачени файлове ще откриете Call For Papers на български и английски език, в които са дадени подробностите и изискванията за кандидатстване с молба за разпращане на всички колеги, заинтересовани от участие от конференцията. За контакти:  

С уважение,
  Асен Канев
координатор на конференцията “Визуалната антропология”

Покана на български; Покана на английски.

31 декември 2020
осолството на Швейцария в България в сътрудничество с Център за академични изследвания София (https://cas.bg) обявява ежегодния си конкурс за стипендии за български граждани, завършили висше образование, както и за желаещи да специализират в областта на и

18 декември 2020
в рамките на международна програма на DBU. Отпускат се минимум за 6 и максимум за 12 месеца.

12 октомври 2020
Отличието се дава на изявен редовен докторант в една от следните области: Естествени науки; Технически науки; Медицински науки.

27 юли 2020
Отворено е кандидатстването за третото издание на програмата Предприемачи в науката

9 юли 2020
за престой на високо научно ниво в рамките на един месец, на докторанти, на млади научни работници и на утвърдени преподаватели и изследователи.
 
 
© 2003. Всички права запазени.
Дизайн и разработка на Webfactory Bulgaria